Відмінний рецепт приготування заливного страви з крабовими паличками, шинкою, грибами і огірками.
Інгредієнти
-
200 гр.
— шинка
-
1 пачка
— крабові палички
-
5-6 шт.
— печериці (мариновані)
-
2 шт.
— огірок (солоні)
-
1 пакетик
— желатин
-
1 шт.
— бульйон (овочевий)
-
250 гр.
— майонез
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Шинку дуже тонко нарізаємо, гриби нарізаємо на тонкі часточки, огірки нарізаємо кружечками. Крабові палички залишаємо цілими.
Желатин висипаємо в чашку з холодною водою і даємо набрякнути кілька хвилин.
Нагріваємо 1 літр води в каструлі і додаємо овочевий бульйон, доводимо до кипіння і охолодити.
Поки остигає бульйон, форму для кексів вистилаємо поліетиленовою плівкою.
Розміщуємо шматочки шинки, щоб повністю покрити дно і бічну частину форми.
Викладаємо половину цілих крабових паличок.
Половину підготовлених грибів.
Половину огірків.
В овочевому бульйоні змішуємо майонез.
Додаємо білий перець.
Додаємо набряклий желатин, сіль і добре перемішуємо вінчиком.
Виливаємо у форму з паличками, грибами, огірками половину підготовленої суміші і ставимо в холодильник, щоб маса загусла.
Коли желе трохи загусне, викладаємо залишок паличок і грибів.
Залишок огірків.
Заповнюємо желатиновою сумішшю і закриваємо всі шинки. Відправляємо в холодильник на кілька годин.
Перед подачею на стіл, викладаємо заливне на тарілку, знімаємо плівку, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!