Яйця, фаршировані копченою скумбрією


Чудова святкова закуска з яєць, копченої скумбрії і солоних огірків з майонезом.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — скумбрія (копчена)

  • 8 шт.

    — куряче яйце

  • 1 шт.

    — огірок (солоний)

  • 3 гілочки

    — петрушка

  • 2 ст. л.

    — каперси (за бажанням)

  • 3 ст. л.

    — майонез

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Яйця відварюємо круто, охолоджуємо в холодній воді, очищаємо і ріжемо навпіл. Акуратно виймаємо жовток з підготовлених половинок і дрібно рубаємо. Солоний огірок нарізаємо на дрібні кубики.


    Копчену скумбрію ретельно очищаємо від шкіри, кісток і дрібно нарізаємо.


    У миску викладаємо підготовлені шматочки скумбрії, жовтки, огірок, каперси (1 ст. л.), нарізану петрушку (1 гілочку залишаємо для прикраси), перець і майонез. Добре перемішуємо ароматну начинку для яєць і пробуємо на сіль.


    Готовою рибною начинкою заповнюємо половинки яєць і викладаємо на тарілку.

    Прикрашаємо фаршировані яйця каперсами, петрушкою (можна посипати ще меленим червоним перцем) і подаємо. Приємного апетиту!