Паштет з маринованих мідій в тарталетках


Оригінальний паштет з маринованих мідій з додаванням консервованого тунця, вершкового масла і соусу Табаско. Подаємо ароматний паштет готових тарталетках.

Інгредієнти

  • 2 банки

    — мідії (130 гр., мариновані)

  • 1 банку

    — тунець (60 гр., консерви)

  • 1 ст. л.

    — вершкове масло (розм’якшене)

  • 2-3 краплі

    — соус (Табаско)

  • 8 шт.

    — тарталетки

Рецепт приготування

    Мідії з тунцем відкриваємо і зливаємо рідину. Викладаємо в чашу блендера мариновані мідії, тунець, вершкове масло і додаємо кілька крапель соусу Табаско (за бажанням).


    Включаємо блендер і збиваємо ароматний паштет до однорідного ніжного стану.

    Готовий паштет з мідій викладаємо в тарталетки, даємо трохи охолонути, прикрашаємо (шматочками перцю, солоних огірком або зеленню) і подаємо. Приємного апетиту!