Ароматні дуже смачні бутерброди з вершковим сиром, кропом і червоною рибою на шматочки багета. Поєднання вершкового сиру і кропу дає неповторний смак.
Інгредієнти
-
225 гр.
— риба (сьомга, форель копчена або солона)
-
225 гр.
— сир (вершковий Альметте, Хохланд і т. п.)
-
2 гілочки
— кріп
-
16 шматочків
— хліб (багет або батон)
Рецепт приготування
Якщо для приготування бутербродів використовуємо багет, то нарізаємо на 16 скибочок. Якщо використовуємо батон, то на 8 великих скибочок і навпіл.
У мисці змішуємо вершковий сир і нарізаний кріп.
Намазуємо підготовленої вершковою сумішшю шматочки багета і викладаємо на тарілку.
Червону рибу нарізаємо на 16 тонких шматочків за розміром скибочки багета і викладаємо на суміш. Дуже смачні бутерброди готові до столу, за бажанням можна додати за кружечки свіжого огірка і можна прикрасити гілочками кропу. Приємного апетиту!