Відмінний рецепт смачного мигдалю в цукрі з какао, з якого можна приготувати мигдальне праліне для десертів.
Інгредієнти
-
250 гр.
— мигдаль
-
250 гр.
— цукор
-
1 ч. л.
— какао (порошок)
Рецепт приготування
У сковороду викладаємо мигдаль, какао, цукор і додаємо 1 ст. л. води.
Ставимо сковороду з мигдалем на середній вогонь.
Коли цукор почне в сковороді плавиться, постійно перемішуємо дерев’яною ложкою.
Продовжуємо перемішувати, поки мигдаль не стане блискучим і повністю не покриється цукром з какао.
Викладаємо готовий мигдаль на пекарській папір, поділяємо один від одного і даємо горіхам повністю охолонути і засохнути.
Готовий мигдаль у цукрі подаємо на десерт або готуємо мигдальне праліне. Цілий мигдаль у цукрі подрібнюємо, додаємо в крем або прикрашаємо торти, кекси і тістечка. Приємного апетиту!