М’ясо по-французьки в духовці — 8 кращих рецептів

7. Готуємо м’ясо по-французьки на сковороді

Це блюдо готується дуже просто. Такий варіант можна назвати «На швидку руку». При цьому, виходить смачно, ситно і апетитно!

Інгредієнти на 2 порції:

  • 300 грам свинячої вирізки
  • сіль, перець, сушені трави на смак
  • половина цибулини
  • чайна ложка їдальні гірчиці
  • невеликий помідор
  • 100 грам будь-яких грибів
  • 5 столових ложок олії
  • 30 грам сиру

Для панірування

  • борошно
  • панірувальні сухарі
  • сухий часник або інші приправи
  • сире яйце

Приготування:

1. М’ясо нарізаємо на 2 шматки товщиною близько сантиметра. Відбиваємо кожен з двох сторін.

2. Посипаємо сіллю, спеціями, змащуємо гірчицею. Також з двох сторін. Прикриваємо плівкою, даємо постояти хвилин 15.

3. Гриби нарізаємо, перекладаємо на суху розігріту сковороду. Їх потрібно довести до того моменту, поки вся виділена волога не випарується. Потім вливаємо столову ложку масла. Додаємо дрібно нарізану цибулю. На вогні нижче середнього тушкуємо 3 хвилини, помішуючи.

4. Перемішуємо до однорідності яйце. Борошно окремо з’єднуємо з сухарями і спеціями (наприклад, часник сушений). Кожен скибочку м’яса спочатку зі всіх сторін занурюємо яйце. Потім обвалюємо в сухий паніровці. На сковороді розжарюємо 4 столові ложки олії. Кладемо сюди м’ясо.

5. На вогні нижче середнього смажимо з першої сторони 5-7 хвилин. Потім перевертаємо. Викладаємо зверху гриби, дрібно нарізані томати. Зверху накриваємо кришкою, готуємо на тій же потужності 5 хвилин.

6. Тепер посипаємо сиром. Готуємо під кришкою ще 2 хвилини.