М’ясо по-французьки в духовці — 8 кращих рецептів

3. М’ясо по-французьки в духовці з курячих стегенець з кабачком

Швидкий і простий обід для всієї родини. Готується зовсім нескладно. Список інгредієнтів скромний, всі продукти доступні для кожного. Пропоную спробувати!

Інгредієнти:

  • 6 курячих стегон середнього розміру
  • 150-200 грам сиру
  • сіль, мелений перець на смак
  • один кабачок середнього розміру
  • 3 зубчики часнику

Приготування:

1. Ви можете брати не стегенця, а грудку, наприклад. Але стегенця більш соковиті.

2. З стегон вирізаємо кісточки, знімаємо шкірку. Посипаємо на смак сіллю, крейдовим перцем. Можете додати інші спеції, відповідні до курки. Натираємо кожен шматок.

3. Деко вистилаємо пергаментом. Розкладаємо тут м’ясо, на відстані один від одного.

4. Кабачок краще брати молодий. Його навіть можна не чистити, якщо шкірка тонка. Нарізаємо кружечками. Залежно від діаметра, кладемо на кожен шматок м’яса 1-3 зубчики кабачки. Якщо у вас є кабачок натертий з заморозки, можете використовувати його, попередньо розморозивши. Зверху трохи підсолюємо.

5. Часник дрібно рубаємо. Посипаємо його зверху. Трьом теркою сир. На кожен шматок м’яса з овочами кладемо сирну шапочку. Поливаємо майонезом

6. Духовку нагріваємо до 180 градусів. Випікаємо 35-40 хвилин, до рум’яності. Подавати можна зі свіжими овочами або просто так.