Лазанья з м’ясним фаршем і грибами


Класичний рецепт приготування лазаньї зі змішаним фаршем, грибами, помідорами, сиром і соусом Бешамель.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — сир (Гауда, Російський)

  • 200 гр.

    — макарони (лазіння)

  • 200 гр.

    — свинина (фарш)

  • 200 гр.

    — яловичина (фарш)

  • 130 гр.

    — печериці

  • 2 шт.

    — помідори (великого розміру)

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — корінь петрушки

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 4 зубчики

    — часник

  • 4 ст. л.

    — томатна паста

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — сіль

  • за смаком

    — орегано (сушений)

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

Для соусу Бешамель:

  • 100 гр.

    — вершкове масло

  • 1 л.

    — молоко (3,2%)

  • 60 гр.

    — борошно (пшеничне)

  • за смаком

    — перець (білий мелений)

  • за смаком

    — мускатний горіх

  • за смаком

    — сіль