Класичний рецепт приготування лазаньї зі змішаним фаршем, грибами, помідорами, сиром і соусом Бешамель.
Інгредієнти
-
500 гр.
— сир (Гауда, Російський)
-
200 гр.
— макарони (лазіння)
-
200 гр.
— свинина (фарш)
-
200 гр.
— яловичина (фарш)
-
130 гр.
— печериці
-
2 шт.
— помідори (великого розміру)
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— корінь петрушки
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
4 зубчики
— часник
-
4 ст. л.
— томатна паста
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— сіль
-
за смаком
— орегано (сушений)
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
Для соусу Бешамель:
-
100 гр.
— вершкове масло
-
1 л.
— молоко (3,2%)
-
60 гр.
— борошно (пшеничне)
-
за смаком
— перець (білий мелений)
-
за смаком
— мускатний горіх
-
за смаком
— сіль
Сторінка: 1 2