Голубці — прості і смачні рецепти з пекінської капусти

Інгредієнти:

Фарш:

  • Кілограм капусти пекінської;
  • Дві великі цибулини;
  • 100 грам рису;
  • 600 г філе індички;
  • Сіль і свіжо-мелений перчик на смак;
  • Кріп або інша зелень на смак;
  • Свіжий або сушений часник на смак.

Зажарка:

  • Одна велика цибулина;
  • Пару середніх томатів;
  • Один солодкий перчик;
  • Сухий або свіжий часник на смак;
  • Перець, сіль та цукровий пісок на смак.

Приготування:

1.Підготуємо м’ясний фарш. Ви можете брати будь-яку частину індички. Але соковитіше фарш виходить із стегнової частини. Нарізати на невеликі шматочки і прокрутити на м’ясорубці. За бажанням, ви можете використовувати і інше м’ясо для цієї страви.

2.Цибулю очистити, нарізати кубиками великого розміру і подрібнити разом з м’ясом.

3.Відварити до напів-готовності рис. Остудити його і відправити до суміші м’яса та цибулі. Присипати перцем на смак. Сюди ж потрібно додати сушений або пропущений через прес свіжий часник. Всипати 2 неповні чайні ложки солі. Дрібно нарубати зелень і додати сюди.

4.Все старанно розмішати. Краще робити це руками. Якщо маса вийшла сухуватою, можна додати трохи прохолодної водички. Накрити миску з начинкою плівкою і відставити в сторону.

5.Капусту промити, зрізати біля основи приблизно на 5 сантиметрів. Тепер її легко розібрати на листочки.

6.Перекласти все листя в посуд і залити окропом. Залишити на 5 хвилин. Таким чином, у них буде легше загортати начинку. У підстави кожного аркуша зрізати потовщення. Ці шматочки теж можна пустити в хід. Нарізати їх дрібними кубиками. Їх ми використовуємо пізніше.

7.На край кожного аркуша покласти начинку і загорнути, щоб вона не випадала.

8.Нарізати кубиками цибулю і солодкий перчик. На пісному маслі спочатку трохи підрум’янити цибулю, а потім додати до нього перець і нарізану раніше капусту. Смажимо 2-3 хвилини.

9.Дрібно нарізати помідори і відправити їх в сковороду, до інших овочів. Додати сіль, перчик і часник на ваш смак. Також можна додати чайну ложку цукрового піску. Тепер потрібно залишити в сковороді лише третину від загальної маси.

10.Зверху укласти наші голубці. Покрити залишилася овочевий масою. Розрівняти шар і залити водою, щоб вона злегка покрила голубці

11.Накрити кришкою. Після скипання тушкувати на невеликій потужності близько 50 хвилин.