Голубці — прості і смачні рецепти з пекінської капусти

4. Голубці з м’ясом і картоплею

Щоб зробити обід більш ситним і різноманітним, я пропоную додати в блюдо з голубців і картоплю. Спробуйте – вам сподобається!

Інгредієнти:

  • 650 грам м’ясного фаршу;
  • 50 мілілітрів масла пісного;
  • Пару міцних цибулин;
  • 100 грам рису;
  • Один качан капусти пекінської;
  • Одна середня морква;
  • Сіль і мелений перчик;
  • 3 столові ложки томатної пасти;
  • 3 картоплини середнього розміру;
  • Столова ложка борошна;
  • Часточка часнику;
  • Зелень на смак.

Приготування:

1.Цибуля почистити і нарізати тонкими чверть-кільцями. Очищену моркву натерти теркою. Часник порубати максимально дрібно.

2.Рис ретельно промиваємо. Потім його потрібно відварити 7 хвилин, не чекаючи повної готовності. Вилити на друшляк і дати стекти всій рідини.

3.М’ясний фарш перемішати з відвареної крупою. За бажанням, можна додати подрібнену цибулю. Дрібно нарізати сюди зелень. Посолити, приправити на смак і вимісити масу до однорідності.

4.У качана капусти зрізати нижню частину, видаляючи тим самим більшу частину густин. Розібрати на листочки. А все, що не згодиться для згортання, потрібно дрібно нарізати. Прибрати в сторону.

5.Листя залити окропом і залишити на 5 хвилин. Потім перекласти на тарілку і остудити.

6.Моркву, цибулю, часник і накрошенную капусту згасити до м’якості з додаванням олії. Додати сюди томатну пасту гарненько розмішати. Тепер треба вмішати в масу борошно і влити трохи води. Половину викласти на тарілку і відставити у бік.

7.З підготовлених листів акуратно зрізати всі ущільнення, не пошкодивши при цьому аркуша. Загорнути в кожен начинку з м’яса і рису, підвертаючих всі краї.

8.На овочі в сковороді, викласти картоплю. Для цього її потрібно почистити і нарізати кружечками. Зверху укласти голубці і покрити залишками овочевої маси. Посолити, приперчити на смак і долити води, щоб вона покрила всі продукти. Під кришкою тушкувати годину, після закипання.