Бісквіт на гарячому молоці

Випічка

Випікатися бісквіт на гарячому молоці буде приблизно 50 хвилин при режимі «верх — низ». Перевіряйте готовність за допомогою дерев’яної шпажки не раніше ніж за 5 хвилин до готовності. Для цього проткніть бісквіт в центрі. Якщо шпажка залишається суха, потримайте бісквіт в духовці ще 5 хвилин і вимкніть. Якщо сира — збільшіть час випічки на 10-15 хвилин.

Чому такі нюанси — тому що сила духовки у всіх нас різна і цей момент обов’язково потрібно враховувати.

Після готовності вимкніть духовку, відкрийте дверцята, через 10 хвилин дістаньте бісквіт.

Тепер звільніть його від форми, перекладіть на решітку.

Після того як бісквіт охолоне повністю, оберніть його харчовою плівкою або перекладіть в пакет. Тепер щільно скрутіть краї так, щоб у пакеті залишилося мінімальну кількість повітря.

В такому вигляді помістіть його в холодильник мінімум на 8 годин. Я зазвичай випікаю всі бісквіти з вечора і вони дозрівають у мене в холодильнику до ранку.

По закінченні часу дістаньте його з холодильника. Звільніть від плівки і тільки після цього розріжте на коржі і використовуйте за призначенням.

Ось обіцяні фотографії шоколадних тортів в розрізі. Це Шварцвальдский торт Чорний ліс.

А це чудовий, незабутній і мій самий улюблений торт Снікерс.

Готуйте за моїми рецептами, з’являться питання — задавайте в коментарях, я обов’язково відповім на всі!

Приємного апетиту і вдалої вам випічки!