12 рецептів пишні оладки на кефірі, на молоці, на дріжджах

Оладки на воді

Інгредієнти:

  • Борошно — 1 ст.
  • Сіль — 1/3 ч. л.
  • Цукор — 1-2 ст. л.
  • Сода — щіпка
  • Вода — по консистенції

Приготування:

1. У глибоку чашку насипати борошно, додаємо сіль, цукор, соду. Вливаємо воду частинами, потроху, щоб не перелити, постійно вимішуючи тісто. Заважати треба дуже довго і добре. Розмішуємо до однорідності тесту, поки не залишиться грудочок. Тісто має бути як гарна сільська сметана.

2. Починаємо смажити. Масла в сковороді повинно бути небагато і воно повинно бути добре розпечене. Ложкою викладаємо тісто на сковорідку. Викладаємо спочатку по краях.

3. Оладки від високої температури почали підніматися (це тільки для цього рецепта), ті які сильно піднялися і трошки зарум’янилися, перевертаємо.

Ось такі оладки у нас вийшли.

Зовсім просто готувати, мінімум продуктів і смачні. Напишіть в коментарях, потрібні такі оладки?

Приємного апетиту!