Заливний пиріг з фаршем, грибами і стручковою квасолею

Приготування пирога:

  • Форму змастити маслом,

  • посипати сухарями, вилити в форму трохи більше половини тіста,

  • викласти всю начинку, розрівняти

  • і залити рештою тестом.

  • Духовку розігріти до 200°. Випікати 30-40 хвилин. В кінці випічки, коли верхня кірочка злегка зарум’яниться, покласти зверху на пиріг шматочки вершкового масла грам 30, або посипати тертим сиром.

Як тільки пиріг добре підрум’яниться або сир розплавиться його можна виймати. Пиріг готовий.

Можна подати на стіл гарячим м’ясним бульйоном або овочами, можна остудити і взяти з собою на природу. Що ми і робимо. На природі зі свіжими овочами і свіжим повітрям ну о-о-о-дуже смачно.

Пиріг в приготуванні не дуже трудомісткий, але результати радують.

Приємного апетиту!