Заливний пиріг з фаршем, грибами і стручковою квасолею

Інгредієнти для начинки:

  • Фарш м’ясний — 250 р.

  • Гриби шиітаке або печериці — 250 р.

  • Квасоля стручкова — 100 г свіжої або 150 р. замороженої

  • Цибуля — 1 середня головка

  • Рослинне масло — 1 ст. л.
  • Часник — 1-2 зубчики
  • Сіль, перець — за смаком

Приготування начинки:

  • Гриби помити, порізати скибочками, цибулю дрібно нарізати кубиками.

  • Стручкову квасолю свіжу помити, почистити, обрізати кінчики з двох сторін, видалити жорсткі прожилки, нарізати шматочками довжиною 3-4 див, відварити в підсоленій воді 5-6 хвилин, вийняти з води, обполоснути холодною водою, дати стекти воді.
  • Якщо квасоля заморожена — розморозити.

  • На сковороді розігріти олію, покласти гриби, посмажити (щоб пішла рідина),

  • додати фарш, перешкодити, розім’яти фарш виделкою, щоб не було грудочок,

  • через 1-2 хвилини додати цибулю, перемішати, обсмажити ще 2-3 хвилини,

  • додати квасоля, перець, сіль, перемішати, закрити кришкою, вимкнути плиту і дати постояти 5 — 7 хвилин.