Оригінальний смачний десерт із замороженого ананаса, вершкового сиру Маскарпоне, кокоса і цукрової пудри.
Інгредієнти
-
400 гр.
— ананас
-
1,5 ст. л.
— сир (вершковий Сир)
-
1,5 ст. л.
— кокос
-
1 ст. л.
— цукрова пудра
Рецепт приготування
Очищений ананас нарізаємо кубиками і заморожуємо в морозильнику не менше 2 годин.
Заморожені кубики ананаса викладаємо в миску блендера, додаємо стиглий кокосовий горіх і цукрову пудру.
Добре перемішуємо в блендері холодну суміш і додаємо вершковий сир.
Збиваємо ароматний десерт до однорідної маси, швидко розкладаємо по чашам, прикрашаємо шоколадом (за бажанням), скибочками ананаса і відразу подаємо. Приємного апетиту!