3. Як приготувати салат вінегрет з грибами
Чи пробували ви коли-небудь вінегрет в такому виконанні? Якщо ні, то настійно рекомендую це виправити!
Інгредієнти:
- 200 грам капусти квашеної
- Сіль на смак
- Одна варена морква
- 200 г маринованих або солоних грибів
- Одна відварна буряк
- Чайна ложка гірчиці (за бажанням)
- Зелень за бажанням
- Пару солоних огірків
- 150 грам зеленого горошку
- Трохи олії
Приготування:
1. Відварені овочі остуджуємо. По можливості, краще їх ще і охолодити. Очищаємо, нарізаємо кубиками середнього розміру.
2. Складаємо в загальну посуд. Огірки нарізаємо такими ж кубиками. Надлишки розсолу зливаємо. Відправляємо їх до решти продуктів. Капусту віджимаємо. Якщо потрібно, нарізаємо. Додаємо туди ж.
3. Нарізаємо гриби. Можна брати мариновані або солоні – на ваш смак. Додаємо дрібно нарубану зелень і зерна горошку. Солимо на смак. За бажанням, можна додати гірчицю. Заправляємо ароматним маслом. Все перемішуємо.
Подавати можна відразу. Але, практика показує, що смачніше салат буде через годину настоювання в холодильнику.