Вінегрет — рецепти класичного смачного салату

3. Як приготувати салат вінегрет з грибами

Чи пробували ви коли-небудь вінегрет в такому виконанні? Якщо ні, то настійно рекомендую це виправити!

Інгредієнти:

  • 200 грам капусти квашеної
  • Сіль на смак
  • Одна варена морква
  • 200 г маринованих або солоних грибів
  • Одна відварна буряк
  • Чайна ложка гірчиці (за бажанням)
  • Зелень за бажанням
  • Пару солоних огірків
  • 150 грам зеленого горошку
  • Трохи олії

Приготування:

1. Відварені овочі остуджуємо. По можливості, краще їх ще і охолодити. Очищаємо, нарізаємо кубиками середнього розміру.

2. Складаємо в загальну посуд. Огірки нарізаємо такими ж кубиками. Надлишки розсолу зливаємо. Відправляємо їх до решти продуктів. Капусту віджимаємо. Якщо потрібно, нарізаємо. Додаємо туди ж.

3. Нарізаємо гриби. Можна брати мариновані або солоні – на ваш смак. Додаємо дрібно нарубану зелень і зерна горошку. Солимо на смак. За бажанням, можна додати гірчицю. Заправляємо ароматним маслом. Все перемішуємо.

Подавати можна відразу. Але, практика показує, що смачніше салат буде через годину настоювання в холодильнику.