Вінегрет — Класичний рецепт вінегрету з горошком

Як я вже писав в моїй минулій статті — Як приготувати вінегрет що у нас це напевно самий відомий салат. Думаю, що ви погодитеся з цим. Скільки я себе пам’ятаю, а пройшло вже не мало років, він був завжди. І хоча це просте блюдо, але подавалося воно чомусь нечасто. Наші онуки, особливо молодший, готовий його їсти кожен день і по великій чашці.

Знову ж незрозуміло, що так тягне до нього. Варений буряк, наприклад, я не люблю і не їм, а салат з тієї ж вареним буряком, з задоволенням. Зелений горошок звичайно можна їсти і без салату, просто ложкою, але в салаті смачніше.

Загалом секрету вінегрету нам мабуть не розгадати. Це просто дуже смачно.

Як приготувати вінегрет. Класичні рецепти вінегрету з горошком покроково

Я їм завжди вінегрет з нерафінованою соняшниковою олією, особливо якщо масло добре це домашнє. Ну а вся сім’я їсть з будь-яким, крім нерафінованої. Врахуйте це, коли будете салат подавати на стіл, масло можете подати графинчиках окремо. Нехай самі додають хто яке любить.