Для салатів використовують різноманітні продукти — овочі і фрукти, м’ясо, гриби і рибу. До складу салатів обов’язково входить зелень — кріп, петрушка, селера, зелена цибуля, їх можна готувати цілий рік.
Бажано щоб салати подавалися до столу щодня. Вони — джерело вітамінів, мінеральних солей і органічних кислот. Салати гострі добре подавати до обіду, не дуже гострі — до сніданку або вечері.
Для кращого смаку і зовнішнього вигляду нарізати, змішати продукти і заправляти салат безпосередньо перед подачею до столу.
Готуємо салат з помідорів із сиром.
Інгредієнти:
- Яйця — 3 шт.
- Помідори — 2 шт. (середні)
- Твердий сир — 100 гр.
- Солодкий червоний або зелений перець — 1 шт.
- Цибуля зелена — 20-40 гр.
- Масло рослинне по смаку
- Сіль за смаком
Покроковий рецепт салату з помідорів із сиром
- Яйця зварити в круту, охолодити, нарізати
- Помідори, перець, цибулю теж порізати. (Перець краще довгими шматочками, виглядає симпатичніше), сир нарізати брусочками, приблизно 5 на 0,5 см.
- Все акуратно перемішати , посолити, додати масло.
Сторінка: 1 2