Відмінний рецепт ароматної тушкованої курки з печерицями, цибулею і помідорами.
Інгредієнти
-
6 шт.
— курка (стегенця)
-
200 гр.
— печериці
-
3 шт.
— помідори
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 гілочки
— петрушка
-
2 ст. л.
— мука
-
400 мл.
— бульйон (курячий або вода)
-
30 гр.
— вершкове масло
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Курячі стегенця промиваємо, знімаємо шкіру і просушуємо серветками. Викладаємо підготовлені стегенця в гаряче масло.
Обсмажуємо стегенця до коричневої скоринки.
Очищену цибулю нарізаємо крупно, петрушку — дрібно і додаємо в сотейник до стегенець. Перемішуємо і смажимо, поки цибуля не стане м’яким.
Стиглі помідори нарізаємо крупно і подрібнюємо в блендері.
Додаємо в стегенця борошно і акуратно перемішуємо.
Заливаємо курячі стегенця бульйоном (водою), додаємо сіль, перець, накриваємо і тушкуємо на слабкому вогні 30 хвилин.
Додаємо тушковані в стегенця пюре з помідорів, очищені і нарізані печериці. Акуратно перемішуємо, знову накриваємо і тушкуємо ароматні стегенця 30 хвилин.
Смачну тушковану курочку подаємо гарячою з ароматним грибним соусом. Приємного апетиту!