Смажена куряча печінка з яблуками


Простий рецепт дуже смачної курячої печінки, смаженої з яблуками, цибулею і ароматним майораном.

Інгредієнти

  • 500 гр.- печінка (куряча)
  • 2 шт.- яблуко
  • 2 шт.- цибуля ріпчаста
  • 1/2 шт.- лимон
  • 1 ст. л.- мука
  • 4 ст. л.- рослинна олія
  • 1 ч. л.- майоран
  • 1 ч. л.- паприка
  • за смаком- перець (мелений)
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування

Чисті яблука розрізаємо на 8 часточок, видаляємо насіння і викладаємо в миску. На підготовлені часточки вичавлюємо сік лимона і злегка перемішуємо.


У гаряче масло (2 ст. л.) викладаємо скибочки яблук, обсмажуємо на сильному вогні 2-3 хвилини, посипаємо майораном і перемішуємо. Ароматні яблука прибираємо з сковороди.


В масло після яблук викладаємо нарізану кільцями цибулю, обсмажуємо до м’якості і прибираємо з сковороди.


Курячу печінку добре промиваємо, додаємо сіль, паприку, мелений перець, борошно і перемішуємо.
У сковороду після цибулі додаємо залишки олії і обсмажуємо підготовлену печінку з 2-х сторін по 3-4 хвилини.


У готову печінку викладаємо смажені яблука, цибулю, перемішуємо і смажимо 2-3 хвилини.

Ароматну курячу печінку з яблуками подаємо гарячою. Приємного апетиту!