Куряча грудка в соусі з вершків і трав


Спробуйте вершковий соус додати свіжі базилік, петрушку і отримаєте новий ароматний соус, який відмінно поєднується з курячою грудкою.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — курка (філе грудки)

  • 150 мл.

    — вершки

  • 3 стебла

    — зелена цибуля

  • 1/2 пучка

    — петрушка

  • 1/2 пучка

    — базилік

  • 2 зубчики

    — часник

  • 1 ст. л.

    — гірчиця (солодка)

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (свіжозмелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Філе курячої грудки промиваємо, нарізаємо, посипаємо свіжомеленим перцем і сіллю.


    Викладаємо підготовлене філе масло і швидко обсмажуємо на сильно вогні.


    Готові шматочки викладаємо в миску.


    В олії після філе обсмажуємо 1-2 хвилини нарізану зелену цибулю і подрібнений часник.


    У чашу блендера вливаємо вершки, додаємо гірчицю, мелений перець і сіль.


    Викладаємо листя базиліка і петрушки.


    Добре збиваємо ароматний вершковий соус.


    В смажений зелена цибуля з часником викладаємо обсмажені шматочки грудки.


    Заливаємо вершковим соусом з травами, вливаємо 100 мл води і варимо смачну грудку 3-4 хвилини, щоб аромати перемішалися. Пробуємо на сіль.

    Подаємо грудку в ароматному соусі з вареним рисом або овочевим пюре. Приємного апетиту!