Тушковані курячі сердечка


Простий рецепт ароматної страви: курячі серця, тушковані з помідором, перцем і паприкою.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — курка (серця)

  • 1 шт.

    — помідори

  • 1 шт.

    — перець (солодкий)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 зубчики

    — часник

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — паприка

  • 2 щіпки

    — перець (чорний)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Курячі серця ретельно промиваємо і розрізаємо навпіл (можна залишити цілими).


    Очищений перець нарізаємо скибочками, помідор — кубиками, ріпчасту цибулю з часником — дрібно.


    Підготовлені цибулю з часником обсмажуємо в олії і додаємо паприку, чорний перець.


    Вливаємо 2-2,5 чашки води і викладаємо підготовлені сердечка.


    Додаємо скибочки перцю і кубики помідора.


    Солимо і перемішуємо. Вода повинна покривати серця з овочами, якщо не досить, додаємо ще.


    Тушкуємо ароматні курячі серця з овочами накритими на повільному вогні 45-50 хвилин.

    Готові тушковані курячі серця в соусі подаємо гарячими з пюре. Приємного апетиту!