Тушкована картопля з куркою


Оригінальний рецепт ароматної картоплі, тушкованої з куркою, яблуками та морквою.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — курка (філе)

  • 5 шт.

    — картопля

  • 3 шт.

    — морква (тонка)

  • 2 шт.

    — яблуко

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1/2 ч. л.

    — розмарин (сушений)

  • 1/2 ч. л.

    — перець (мелений)

  • 1 1/2 ч. л.

    — сіль

Рецепт приготування

    Очищену картоплю нарізаємо шматочками, цибулю – дрібно, моркву – кружальцями.


    Очищені яблука – кубиками.


    Куряче філе – шматочками.


    Підготовлені шматочки філе обсмажуємо в олії 3-4 хвилини і виймаємо.


    В олії після шматочків курки обсмажуємо підготовлений цибулю 2-3 хвилини, додаємо підготовлені картоплю, моркву і розмарин. Смажимо 5 хвилин.


    Вливаємо воду або курячий бульйон, повністю покриваючи овочі і додаємо підготовлені яблука, сіль, перець. Тушкуємо, після закипання, на повільному вогні 10 хвилин.

    Викладаємо овочі смажені шматочки курки, перемішуємо і тушкуємо 3-4 хвилини. Гарячу тушковану картоплю розкладаємо по тарілках і подаємо. Приємного апетиту!