Куряче філе в картоплі


Відмінний рецепт приготування курячого філе в суміші з картоплі, яйця і борошна.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — курка (філе грудки)

  • 650 гр.

    — картопля

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 3 зубчики

    — часник

  • 300 мл.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (білий мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Філе курячої грудки ріжемо на тонкі шматки, солимо і перчимо.


    Картопля очищаємо.


    Підготовлену картоплю натираємо або подрібнюємо в кухонному комбайні.


    У натертий картоплю додаємо 120 гр. борошна, яйце, подрібнений часник, 1/2 чайну ложку солі і перець. Перемішуємо.


    Підготовлені курячі шматки обвалюємо в борошні.


    Розподіляємо ложкою на одній стороні шматка картопляну суміш, якщо шматок не поміщається в долоні, то робимо це на тарілці.


    У гаряче масло акуратно викладаємо курячий шматок картопляної сумішшю вниз і ще зверху покриваємо сумішшю.


    Смажимо куряче філе в картоплі до золотисто-коричневого кольору і відразу подаємо. Приємного апетиту!