Відмінний рецепт приготування курячого філе в суміші з картоплі, яйця і борошна.
Інгредієнти
-
500 гр.
— курка (філе грудки)
-
650 гр.
— картопля
-
1 шт.
— куряче яйце
-
3 зубчики
— часник
-
300 мл.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (білий мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Філе курячої грудки ріжемо на тонкі шматки, солимо і перчимо.
Картопля очищаємо.
Підготовлену картоплю натираємо або подрібнюємо в кухонному комбайні.
У натертий картоплю додаємо 120 гр. борошна, яйце, подрібнений часник, 1/2 чайну ложку солі і перець. Перемішуємо.
Підготовлені курячі шматки обвалюємо в борошні.
Розподіляємо ложкою на одній стороні шматка картопляну суміш, якщо шматок не поміщається в долоні, то робимо це на тарілці.
У гаряче масло акуратно викладаємо курячий шматок картопляної сумішшю вниз і ще зверху покриваємо сумішшю.
Смажимо куряче філе в картоплі до золотисто-коричневого кольору і відразу подаємо. Приємного апетиту!