Шашлик з курячих стегон


Ароматний шашлик з курячих стегон. Маринуємо шашличок мінімум на 6 годин в майонезі з часничком.

Інгредієнти

  • 900 гр.

    — курка (стегно)

  • 1 чашка

    — майонез

  • 2 зубчики

    — часник

  • за смаком

    — перець (чорний)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    З курячих стегон зрізаємо м’ясо, шкіру і нарізаємо на великі шматки (навпіл). Викладаємо в миску і солимо. Майонез змішуємо з перцем, подрібненим часником і додаємо до підготовленим курячих шматочків.


    Миску з шматочками курки в ароматному маринаді накриваємо і ставимо в холодильник мінімум на 6,5 години (краще на ніч).


    Насаджуємо мариновані шматочки курочки на шпажки.


    Обсмажуємо підготовлені курячі шашлички на грилі з обох боків до коричневого кольору.

    Подаємо ароматні шашлички з курячих стегон гарячими зі свіжими овочами. Приємного апетиту!