Тушкована курка з часником


Запашні соковиті курячі шматочки, попередньо обсмажені і тушковані з великою кількістю часнику.

Інгредієнти

  • 8 шт.

    — курка (стегно)

  • 40 зубчиків

    — часник

  • 1 ст. л.

    — мука

  • 2 ст. л.

    — вершкове масло

  • 1 ст. л.

    — чебрець

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Промиті курячі стегна висушуємо паперовими рушниками. Натираємо сіллю і викладаємо підготовлені стегна в розтоплене масло шкірою вниз.


    Обсмажуємо стегна з 2-х сторін до золотистого кольору по 2-3 хвилини і прибираємо з сковороди.


    Очищені цілі зубчики часнику викладаємо в масло після стегон і обсмажуємо 4-5 хвилин, зубчики не повинні підгоріти.


    Додаємо в часник борошно, перемішуємо і вливаємо 1,5 чашки води.


    Доводимо часниковий соус до кипіння, викладаємо обсмажені стегна і посипаємо чебрецем.


    Накриваємо ароматні шматочки і тушкуємо на слабкому вогні 25-30 хвилин.

    Подаємо часникові курячі стегна гарячими з гарніром. Приємного апетиту!