Смажена курка з макаронами


Відмінний рецепт приготування курячої гомілки, маринованої в оцті з паприкою і ріпчастою цибулею. На гарнір до смаженої гомілки подаємо макарони.

Інгредієнти

  • 5 шт.

    — курка (гомілка)

  • 450 гр.

    — макарони

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 ст. л.

    — оцет (9%)

  • 7 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — паприка

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Цибулю нарізаємо півкільцями і 50% викладаємо на дно миски.


    Викладаємо на цибулю промиту гомілку.


    Збризкуємо оцтом, посипаємо паприкою і сіллю.


    Перевертаємо гомілку, збризкуємо оцтом, посипаємо паприкою і сіллю. Викладаємо на гомілку залишки лука. Накриваємо миску і залишаємо на 30 хвилин.


    Поки маринується гомілку, макарони відварюємо у воді до готовності, промиваємо, відкидаємо на друшляк. Обсмажуємо макарони в сковороді з 1 столовою ложкою масла, сіллю і паприкою 2-3 хвилини.


    У сковороду додаємо 6 столових ложок олії, викладаємо підготовлену курячу гомілку без цибулі.


    Обсмажуємо 15 хвилин, періодично перевертаючи гомілку.


    В масло після гомілки викладаємо маринований цибулю і обсмажуємо до м’якості.

    Викладаємо на тарілку готову гомілку, макарони, смажена цибуля і подаємо з кетчупом. Приємного апетиту!