Соковиті курячі крильця, запечені на гречку в духовці, гречка виходить розсипчастою і дуже ароматною, так як вона вбираємо усі соки курячих крилець.
Інгредієнти
- 2 кг.- курка (крила)
- 4 чашки- гречана крупа
- 750 мл.- бульйон (будь-без солі)
- 3 зубчики- часник
- 80 мл.- рослинна олія
- 3 ст. л.- приправа (для курки)
- 3 щіпки- перець (мелений)
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
Бульйон змішуємо в нарізаним часником і меленим перцем. У невеликій мисці масло змішуємо з приправою для курки.
Крила промиваємо, солимо і добре перемішуємо з приправою на олії. У форму розміром 32 х 28 див. насипати промиту 4-5 разів гречку, вливаємо половину бульйону з часником і викладаємо зверху гречки курячі крильця в спеціях.
Відправляємо гречку з крилами в духовку при 180 градусах на 30 хвилин. Потім виймаємо форму, вливаємо залишки бульйону і запікаємо ароматні крила ще 20 хвилин.
Смачну гречку викладаємо на тарілки, зверху додаємо хрусткі крила і подаємо з улюбленим салатом. Приємного апетиту!