Фаршировані ананаси


Це блюдо справить враження і на дорослих, і на дітей. Дуже смачні ананаси, фаршировані шматочками курки і сиром.

Інгредієнти

  • 3 шт.

    — ананас (міні)

  • 200 гр.

    — курка (філе грудки)

  • 100 гр.

    — сир (твердих сортів)

  • 1 ч. л.

    — каррі (порошок)

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 2 щіпки

    — сіль

  • 1 щіпка

    — перець (чорний мелений)

  • для прикраси

    — помідори (черрі)

  • для прикраси

    — петрушка

Рецепт приготування

    Розігріваємо духовку до 180 градусів.

    Міні ананаси моєму, сушимо і розрізаємо навпіл.


    Виймаємо м’якоть з половинок ананасів до жорсткого підстави.


    Нарізаємо м’якоть ананаса на невеликі кубики.


    Філе курячої грудки нарізаємо на кубики (за розміром як кубики ананаса).


    Обсмажуємо куряче м’ясо з рослинним маслом на сильному вогні протягом 2-3 хвилин.


    Додаємо курку в порошок каррі, сіль, перець мелений і перемішуємо.


    До курки додаємо нарізані кубики ананаса і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин.


    Сир натираємо дрібно.


    Смаженою куркою з ананасом наповнюємо половинки ананаса.


    Фаршировані ананаси посипаємо натертим сиром.


    Ананаси викладаємо у форму для запікання і ставимо в духовку на 15-20 хвилин.

    Гарячі фаршировані ананаси викладаємо на тарілку, прикрашаємо помідорами черрі, петрушкою і подаємо.

    Приємного апетиту!