Курячий шніцель


Швидкий рецепт смачного хрусткого шніцеля з курячої грудки в паніровці з сухарів і кукурудзяних пластівців.

Інгредієнти

  • 8 шматків

    — курка (філе грудки)

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 2 зубчики

    — часник

  • 1/2 склянки

    — сухарі (панірувальні)

  • 3 ст. л.

    — пластівці (кукурудзяні)

  • 2 гілочки

    — петрушка

  • 1 чашка

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування


    Очищений часник нарізаємо тонкими скибочками, петрушку — дрібно. Два шматки філе викладаємо на тарілку, посипаємо сіллю, перцем і зверху викладаємо ¼ частина скибочок часнику і ¼ частина нарізаної петрушки. Зверху викладаємо ще 2 шматка, повторюємо часник і петрушку. І ще 2 шари.


    У мисці злегка збиваємо яйця.


    Кукурудзяні сухарі розминаємо толкушкой і змішуємо з сухарями.


    Підготовлене філе опускаємо в яйця.


    Обвалюємо в подвійній паніровці.


    Відправляємо по 2 шматка в розігріте масло і швидко обсмажуємо з 2-х сторін.

    Готові ароматні шніцеля з курки подаємо гарячими з гарніром. Приємного апетиту!