Відмінний рецепт приготування курячої печінки з печерицями, цибулею і вершковим маслом.
Інгредієнти
- 500 гр.- печінка (куряча)
- 200 гр.- печериці
- 2 шт.- цибуля ріпчаста
- 4 гілочки- петрушка
- 100 гр.- вершкове масло
- за смаком- перець (чорний мелений)
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
Курячу печінку і гриби ретельно промиваємо, нарізаємо на великі шматочки. Цибулю нарізаємо півкільцями, петрушку — дрібно.
Ріпчасту цибулю обсмажуємо у вершковому маслі, частина масла залишаємо при подачі на блюдо.
Додаємо до цибулі підготовлені курячу печінку, печериці, мелений перець і сіль. Смажимо печінка з грибами на середньому вогні 15 хвилин, рідина повинна випаруватися. За 5 хвилин до готовності додаємо петрушку.
- На гарячу курячу печінку з грибами викладаємо невеликі шматочки вершкового масла і подаємо з картопляним пюре або рисом. Приємного апетиту!