Рагу з курячих сердечок з грибами


Відмінний рецепт смачних курячих сердечок, тушковані з грибами (печерицями), ріпчастою цибулею, морквою і ароматними спеціями.

Інгредієнти

  • 700 гр.

    — курка (сердечка)

  • 300 гр.

    — печериці (або інші гриби)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 ст. л.

    — мука

  • 0,5 літра

    — бульйон (курячий)

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 шт.

    — лавровий лист

  • 1 щіпка

    — майоран

  • 1/2 ч. л.

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Курячі сердечка розрізаємо навпіл і добре промиваємо.


    У маслі (2 ст. л.) обсмажуємо нарізану цибулю викладаємо підготовлені сердечка, вливаємо бульйон, додаємо лавровий лист, сіль, перець (¼ ч. л.), майоран і тушкуємо на середньому вогні накритими 25 хвилин.


    Очищені і нарізані печериці обсмажуємо в маслі (2 ст. л.) на середньому вогні 10 хвилин, поки рідина з грибів не випарується. Солимо і перчимо.


    Очищену моркву нарізаємо кубиками.


    Додаємо підготовлену моркву, обсмажені гриби, борошно в сковороду до курячим сердечком, перемішуємо, накриваємо і тушкуємо ще 10-15 хвилин, поки морква не стане м’якою і рагу не загусне.

    Ароматні тушковані сердечка подаємо гарячими з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!