Рулетики з індички з грибами


Відмінний рецепт приготування невеликих рулетиків з філе індички, фаршировані шинкою. На гарнір до рулетикам подаємо ароматні смажені гриби.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — індичка (філе грудки)

  • 150 гр.

    — шинка

  • 200 гр.

    — лисички (свіжі)

  • 2 зубчики

    — часник

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Шинку дуже дрібно нарізаємо, філе індички нарізаємо на 12 скибочок, відбиваємо і посипаємо перцем, сіллю. На підготовлені шматочки індички викладаємо однакову кількість нарізаної шинки.


    Скибочки індички з шинкою згортаємо і закріплюємо зубочистками.


    Підготовлені рулетики викладаємо в масло (2 ст. л.), додаємо 1 зубчик часнику і за бажанням 2 листочка шавлії або петрушки. Рулетики обсмажуємо на сильному вогні з двох сторін, вливаємо 1/3 склянки води, зменшуємо вогонь, накриваємо і варимо ще 5-6 хвилин, поки вода повністю не випарується. Прибираємо з сковороди.


    Після рулетиків додаємо залишки олії (2 ст. л.) і викладаємо чисті гриби (можна брати будь за смаком), солимо, перчимо, накриваємо і смажимо до 10 хвилин. У ароматні гриби викладаємо готові рулетики і обсмажуємо разом ще 2-3 хвилини. Виймаємо зубочистки.

    Готові ароматні рулетики з індички викладаємо на гриби і подаємо. Приємного апетиту!