Курячі рулети з беконом


Відмінний рецепт приготування курячих рулетів з в’яленими помідорами, грибами, солоними огірками, сиром і беконом.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — курка (грудка)

  • 150 гр.

    — бекон (смужками)

  • 50 гр.

    — сир (копчений або Гауда)

  • 100 гр.

    — печериці

  • 3 шт.

    — огірок (солоні)

  • за смаком

    — помідори (вялені)

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування курячих рулетів включаємо духовку на 200 градусів.

    В’ялені помідори нарізаємо дрібно, солоні огірки з сиром – довгими шматочками. Гриби – навпіл.

    Підготовлені гриби обсмажуємо з маслом 4-5 хвилин.

    М’ясо курячих грудок знімаємо з хряща і кістки. Розрізаємо 2 гудки на 4 частини, кожну частину вкриваємо плівкою, відбиваємо і посипаємо сіллю, чорним перцем.

    Три смужки бекону викладаємо на дошку, посередині зверху розміщуємо підготовлений шматок курячої грудки.


    З одного краю грудки викладаємо підготовлені в’ялені помідори, солоні огірки, гриби і сир.


    Куряче м’ясо звертаємо в рулет і обертаємо смужками бекону. Викладаємо у форму. При необхідності можна закріпити рулетики зубочистками.


    Як гарнір можна нарізати картоплю, перемішати з масло і викласти навколо рулетів. Поливаємо підготовлені рулети рослинним маслом і відправляємо в духовку на 20-25 хвилин.

  • Готові гарячі курячі рулети з беконом викладаємо на тарілки і подаємо з гарніром. Приємного апетиту!