Тушковані овочі з грибами і куркою


Відмінний рецепт страви з тушкованого курячої грудки, печериць, білокачанної капусти, кабачків, моркви і ріпчастої цибулі.

Інгредієнти

  • 450 гр.

    — курка (філе грудки)

  • 450 гр.

    — печериці

  • 1 качан

    — капуста (білокачанна, невеликий)

  • 3 шт.

    — кабачок

  • 2 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 120 гр.

    — вершкове масло

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Промите філе грудки нарізаємо тонкими шматочками довжиною 4-5 див, чисті печериці — тонкими скибочками, капусту, моркву, цибулю — соломкою.

    У каструлі 2-3 хвилини обсмажуємо шматочки філе зі вершковим олією (1 ст. л.).


    Додаємо підготовлені скибочки печериць і смажимо, поки гриби не стануть м’якими.


    Додаємо цибулю, моркву і смажимо 3-4 хвилини.


    Кабачки нарізаємо соломкою.


    Додаємо підготовлені кабачки і перемішуємо.


    Викладаємо капусту, перемішуємо, додаємо залишки масла і сіль. Накриваємо каструлю і тушкуємо ароматні овочі з грибами і куркою 15-17 хвилин, помішуючи. Пробуємо на сіль.

    Ароматне тушковане блюдо подаємо гарячим з гарніром (картопляне пюре, рис) або без. Приємного апетиту!