Надзвичайно смачний торт-морозиво з вершків, сгущеного молока, кокосової стружки і шоколаду.
Інгредієнти
-
200 мл.
— вершки (холодні)
-
360 мл
— згущене молоко
-
2 ст. л.
— ром
-
100 гр.
— кокосова стружка
-
200 гр.
— шоколад (темний)
-
100 гр.
— шоколад (молочний)
Рецепт приготування
Холодні вершки в мисці збиваємо до пишного стану і перемішуємо зі згущеним молоком.
Додаємо в ароматну заготовку для морозива ром, кокосову стружку і перемішуємо.
Прямокутну форму вистилаємо пекарської папером (робимо високі бортики, щоб зручніше було виймати морозиво) і викладаємо підготовлену кокосову суміш. Відправляємо форму в морозильну камеру на 4 години.
2 види шоколаду розтоплюємо в мікрохвильовій печі і даємо трохи охолонути. Змащуємо охолоджене морозиво шоколадом і відправляємо на 5-10 хвилин у морозильник.
Морозиво виймаємо з форми і перевертаємо шоколадної стороною вниз.
Покриваємо всю поверхню морозива залишками шоколаду (при необхідності трохи розігріваємо) і відправляємо в морозилку ще на 1 годину.
Готовий ароматний торт-морозиво «Баунті» викладаємо на тарілку, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!