Спагетті з овочами


Простий рецепт смачних спагетті з кабачком, помідорами, солодким перцем, морквою, сиром і ароматними травами провансу.

Інгредієнти

  • 200 гр.

    — макарони (спагеті)

  • 100 гр.

    — сир (твердий)

  • 2 шт.

    — помідори

  • 1 шт.

    — кабачок (великий)

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — перець (солодкий 1/2 червоний і 1/2 зелений)

  • 1/2 склянки

    — сік (томатний)

  • 1 кубик

    — бульйон (овочевий)

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — приправа (прованські трави)

  • 1 щіпка

    — перець (мелений)

Рецепт приготування

    Готуємо спагетті до «аль денте» (стан, коли практично готові спагетті).


    Очищені перець з морквою, кабачок і помідори нарізаємо скибочками однакового розміру.
    Викладаємо підготовлені скибочки моркви в гаряче масло й обсмажуємо на середньому вогні 3 хвилини. Додаємо в морква перець, кабачок і смажимо 4 хвилини, помішуючи.


    Додаємо в овочі прованські трави, скибочки помідор, овочевий бульйон (за бажанням) і смажимо ароматні овочі 5 хвилин.


    Вливаємо томатний сік, додаємо мелений перець і тушкуємо овочі в соку 3-4 хвилини. В овочі з томатним соусом викладаємо готові спагетті, натертий сир (залишаємо трохи для прикраси блюда), добре перемішуємо і готуємо 1-2 хвилини.

    Гарячі ароматні спагетті з овочами розкладаємо по тарілках, посипаємо залишками тертого сиру і подаємо. Приємного апетиту!

    (Visited 30 times, 2 visits today)