Макарони зі шкварками, яйцями і сиром


Простий рецепт смачних макаронів, обсмажених зі шкварками, яйцями і сметаною.

Інгредієнти

  • 120 гр.- макарони
  • 65 гр.- сало (або бекон)
  • 2 шт.- куряче яйце
  • 2 ст. л.- сметана
  • 3 пір’їнки- зелена цибуля
  • 1 ст. л.- сир (натертий твердий)
  • 1 ст. л.- рослинна олія
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування

Відварюємо макарони в солоній воді, помішуючи, і відкидаємо на друшляк.


Сало (бекон) нарізаємо на шматочки, викладаємо в масло.


Обсмажуємо сало, поки шматочки не втратять максимум жиру.


У мисці збиваємо яйця виделкою і вливаємо в сковороду зі шкварками.


Смажимо і помішуємо яйця, поки не стануть твердими.


Додаємо в яйця зі шкварками сметану і перемішуємо.


Викладаємо підготовлені макарони і перемішуємо.


Додаємо половину нарізаної зеленої цибулі.

Готові ароматні макарони зі шкварками і яйцями викладаємо на тарілку, посипаємо сиром, залишками зеленої цибулі і подаємо. Приємного апетиту!