Локшина з лимоном і петрушкою


Простий рецепт ароматної локшини, обсмаженої з лимонним соком і петрушкою у вершковому маслі.

Інгредієнти

  • 450 гр.

    — локшина (Феттуччини, Лінгвіні)

  • 1/2 шт.

    — лимон

  • 3 гілочки

    — петрушка

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1/2 ч. л.

    — перець (чорний)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Локшину (Феттуччини, Лінгвіні) відварюємо згідно інструкції на упаковці не до повної готовності. Відкидаємо на друшляк.

    Розтоплюємо вершкове масло.


    Викладаємо готову локшину.


    Додаємо подрібнену петрушку або за смаком іншу траву (базилік, кінза).


    Перемішуємо і додаємо в ароматну локшину сік половини лимона, сіль.


    Перемішуємо локшину з петрушкою, соком лимона і смажимо 1-2 хвилини, помішуючи.

    Подаємо смачну локшину як гарнір або з овочевим хрустким салатом. Приємного апетиту!