Макарони з сиром


Відмінний рецепт приготування ароматних макаронів в соусі з молока і сирів трьох.

Інгредієнти

  • 250 гр.

    — макарони

  • 4 ст. л.

    — вершкове масло

  • 1/4 чашки

    — мука

  • 2 чашки

    — молоко

  • 1/2 ч. л.

    — гірчиця (суха)

  • 1 чашка

    — сир (тертий Чеддер)

  • 1/2 чашки

    — сир (натертий Моцарела)

  • 1/2 чашки

    — сир (натертий Пармезан)

  • 1/4 ч. л.

    — перець (мелений)

  • 1/2 ч. л.

    — сіль

Рецепт приготування

    У киплячу воду викладаємо макарони і варимо близько 7 хвилин, до повної готовності не доводимо. Промиваємо і відкидаємо на друшляк.

    У каструлі розтоплюємо масло, порціями додаємо борошно і, не знімаючи каструлю з вогню, збиваємо 3-5 хвилин, поки суміш не придбає злегка золотавий колір і горіховий аромат. Додаємо суху гірчицю і збиваємо.


    Повільно вливаємо в суміш молоко, продовжуємо збивати і варити близько 3 хвилин, поки суміш не загусне.


    Викладаємо у підготовлену молочну суміш сир.


    Перемішуємо, поки сир повністю не розчиниться.


    Додаємо в сирну масу підготовлені макарони, приправляємо сіллю і перцем. Варимо макарони в сирному соусі 3-4 хвилини, постійно помішуючи. Гарячі макарони в сирному соусі розкладаємо по тарілках і подаємо. Приємного апетиту!