Простий рецепт китайської страви. Китайська локшина з смаженими овочами і паростків квасолі.
Інгредієнти
-
250 гр.
— локшина (китайська яєчна)
-
250 гр.
— морква
-
300 гр.
— кабачок
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
150 гр.
— квасоля (паростки)
-
за смаком
— соєвий соус
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Чисті і очищені моркву з кабачком нарізаємо соломкою, цибулю — півкільцями
Підготовлені півкільця цибулі обсмажуємо в олії.
Додаємо до цибулі соломку з кабачка і моркви. Тушкуємо овочі закритими 15 хвилин.
Додаємо паростки квасолі і трохи соєвого соусу.
Китайську локшину викладаємо у окріп, вимикаємо, накриваємо і залишаємо на 4 хвилини і відкидаємо на друшляк.
Готову китайську локшину поєднуємо з смаженими овочами, пробуємо на сіль.
Ароматну китайську локшину з овочами перемішуємо й подаємо. Приємного апетиту!