Макарони з лисичками у вершковому соусі


Відмінний рецепт ароматної пасти з лісових грибів лисичок, обсмажених з цибулею, сметаною і перемішаних з вареними макаронами Фетучине.

Інгредієнти

  • 200 гр.

    — макарони (Фетучине або інші)

  • 200 гр.

    — лисички

  • 180 гр.

    — сметана

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1/2 пучка

    — петрушка

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Макарони Фетучине або будь-які інші відварюємо в солоній воді не до повної готовності і відкидаємо гарячі Фетучине на друшляк.

    Паралельно очищений цибулю нарізаємо і обсмажуємо в маслі 2-3 хвилини.


    Ароматні гриби лисички добре промиваємо, викладаємо в цибулю і обсмажуємо на середньому вогні 5-6 хвилин, помішуючи.


    Додаємо в лисички сметану, перемішуємо, накриваємо і тушкуємо ще 5 хвилин.


    Додаємо нарізану петрушку, мелений перець, сіль і перемішуємо лисички у вершковому соусі.


    Викладаємо гриби в підготовлені макарони і добре перемішуємо. Пробуємо на сіль.

    Подаємо ароматні Феттуччіне з грибами у вершковому соусі гарячими. Приємного апетиту!