Швидкий рецепт спагетті з грибним соусом. Гриби можна використовувати будь-які. Цей соус добре підійде і до картопляного пюре, і до рису.
Інгредієнти
-
200 гр.
— спагетті
-
2 шт.
— ріпчаста цибуля (великого розміру)
-
300 гр.
— гриби (будь-які)
-
250 мл.
— вершки (жирність 10-15%)
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля)
-
за смаком
— сіль
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
Рецепт приготування
Ріпчасту цибулю дрібно шаткуємо. Гриби нарізаємо на невеликі шматочки. Зелень нарізаємо дрібно.
Обсмажуємо підготовлений цибулю в олії, поки не стане м’яким.
Додаємо до цибулі підготовлені гриби і обсмажуємо протягом 10 хвилин.
У сковороду додаємо вершки, перемішуємо. Приправляємо сіллю, перцем, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
Відварюємо спагетті, як зазначено на упаковці.
Готові спагетті викладаємо на тарілки, зверху заливаємо грибним соусом, посипаємо зеленню і подаємо. Приємного апетиту!