Спагетті з грибним соусом


Швидкий рецепт спагетті з грибним соусом. Гриби можна використовувати будь-які. Цей соус добре підійде і до картопляного пюре, і до рису.

Інгредієнти

  • 200 гр.

    — спагетті

  • 2 шт.

    — ріпчаста цибуля (великого розміру)

  • 300 гр.

    — гриби (будь-які)

  • 250 мл.

    — вершки (жирність 10-15%)

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля)

  • за смаком

    — сіль

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

Рецепт приготування

    Ріпчасту цибулю дрібно шаткуємо. Гриби нарізаємо на невеликі шматочки. Зелень нарізаємо дрібно.

    Обсмажуємо підготовлений цибулю в олії, поки не стане м’яким.


    Додаємо до цибулі підготовлені гриби і обсмажуємо протягом 10 хвилин.


    У сковороду додаємо вершки, перемішуємо. Приправляємо сіллю, перцем, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.


    Відварюємо спагетті, як зазначено на упаковці.

    Готові спагетті викладаємо на тарілки, зверху заливаємо грибним соусом, посипаємо зеленню і подаємо. Приємного апетиту!