Унікальний рецепт смачного блюда з курячих яєць і спагетті з соусом з сметани. Мішечки з яєць з ароматними спагетті. Дуже просто приготувати і легко здивувати.
Інгредієнти
-
8 шт.
— куряче яйце
-
70 гр.
— макарони (спагеті)
-
200 гр.
— сметана
-
40 гр.
— вершкове масло
-
2 жмені
— сир (твердий)
-
3 гілочки
— петрушка
-
2 зубчики
— часник
-
4 ст. л.
— рослинна олія (оливкова)
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Спагетті відварюємо в солоній воді і відкидаємо на друшляк. У сковороді розігріваємо оливкове масло (2 ст. л.), додаємо очищені зубчики часнику, смажимо 30-35 секунд і викладаємо підготовлені спагетті. Додаємо нарізану петрушку (можна замінити на свіжі розмарин, шавлія) і обсмажуємо 3-4 хвилини, помішуючи.
У 2-х яєць відокремлюємо жовтки від білків, викладаємо в різні миски і перемішуємо виделкою.
Поліетиленовий пакет розрізаємо по краю і вистилаємо однією половиною невелику глибоку миску (замість поліетиленового пакета можна використовувати плівку від рукава для запікання).
У миску з пакетом акуратно виливаємо підготовлені білки 2-х яєць, трохи солимо і перчимо.
Готові ароматні спагетті ділимо на 4 частини, одну частину звертаємо виделкою і викладаємо в миску на білки.
Додаємо зверху спагетті жовтки від 2-х яєць, трохи солимо і перчимо. За таким методом готуємо залишилися спагетті і яйця.
Підготовлені спагетті з яйцями в плівці звертаємо в мішечок і закріплюємо кінці. Викладаємо мішечки в киплячу воду і варимо 4 хвилини.
Поки варяться макарони в яйцях, в сковороду викладаємо вершкове масло, додаємо оливкову олію (2 ст. л.) і нагріваємо. Як вершкове масло розтопиться, додаємо сметану, перемішуємо і нагріваємо, поки сметана не закипить. Викладаємо натертий сир. Постійно помішуємо, додаємо сіль, перець і варимо ароматний сметанний соус, поки сир не розплавиться.
Готові мішечки зі спагеті виймаємо і акуратно знімаємо плівку.
На тарілки додаємо ароматний соус зі сметани та сиру, викладаємо мішечки зі спагеті, прикрашаємо (на фото нитки сушеного перцю і ягоди рожевого перцю) і відразу подаємо. Приємного апетиту!