Відмінний рецепт приготування смаженого філе сома в паніровці.
Інгредієнти
-
800 гр.
— сом (філе 4 шматка)
-
1 чашка
— сухарі (панірувальні)
-
1 чашка
— борошно (пшеничне)
-
3 шт.
— куряче яйце
-
4 ст. л.
— сік лимона
-
4 щіпки
— сіль
-
4 щіпки
— перець (Чорний мелений)
-
1 ч. л.
— паприка
-
за смаком
— рослинна олія
Рецепт приготування
-
Смаженого сома подаємо з картоплею фрі та соусом. Приємного апетиту!
Шматки сома поливаємо лимонним соком (по 1 їдальні ложки), посипаємо сіллю, перцем і паприкою. Даємо риби зі спеціями постояти 20 хвилин.
У мисці злегка збиваємо яйця, солимо.
Сковороду з рослинним маслом ставимо на вогонь, а філе сома обвалюємо в борошні. Потім занурюємо в яйця, відправляємо в сухарі і опускаємо в гарячу олію.
Швидко обсмажуємо шматки сома на сильному вогні з двох сторін по 3 хвилини до золотистої скоринки.