Риба, запечена в пергаменті


Дуже смачна риба, запечена в пергаменті з ароматною сумішшю з масла із зеленню.

Інгредієнти

  • 2 шматки

    — риба (філе тріски, палтуса або лосося)

  • 3 1/2 ст. л.

    — вершкове масло (розм’якшене)

  • 2 гілочки

    — петрушка

  • 2 гілочки

    — кріп

  • за смаком

    — перець (чорний)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування ароматної рибки ставимо за духовку на 220 градусів.

    У мисці змішуємо дрібно нарізані кріп, петрушку з розм’якшеним маслом (за бажанням можна додати чебрець).


    З пергаментного паперу вирізаємо пакет у вигляді серця.


    Шматки рибного філе промиваємо, висушуємо паперовими рушниками і викладаємо на невеликий шматок паперу. Додаємо на кожен шматок філе по половині підготовленої зеленої суміші з олії, рівномірно розподіляємо і посипаємо сіллю і перцем.


    Викладаємо рибу на папері в підготовлений пакет і скріплюємо кінці папери (звертаємо).


    Випікаємо ароматну рибу в папері 13-15 хвилин, виймаємо і подаємо в пакеті з часточками лимона або викладаємо на тарілку з смаженими грибами з кабачками. Приємного апетиту!

    (Visited 377 times, 3 visits today)