Креветки в клярі


Простий рецепт приготування креветок в клярі. Радуйте близьких смачними стравами.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — креветки (неочищені)

  • 100 гр.

    — борошно (пшеничне)

  • 150 мл.

    — вода (холодна газована)

  • 1 шт.

    — лимон

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Креветки промиваємо з проточною водою, від’єднуємо голову. Біля тіла прибираємо ніжки і оболонку, залишаючи останнє кільце і хвіст. Видаляємо нутрощі.


    У миску викладаємо борошно, додаємо сіль, лимонний сік і заливаємо газовану воду. Дуже добре перемішуємо. Кляр для креветок готовий.


    Підготовлені креветки опускаємо в кляр і відправляємо відразу в гарячу олію. Обсмажуємо креветки з усіх боків.

    Подаємо креветки в клярі як закуску або як основне блюдо з овочами. Приємного апетиту!

    (Visited 17 times, 1 visits today)