Простий рецепт приготування креветок в клярі. Радуйте близьких смачними стравами.
Інгредієнти
-
1 кг.
— креветки (неочищені)
-
100 гр.
— борошно (пшеничне)
-
150 мл.
— вода (холодна газована)
-
1 шт.
— лимон
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Креветки промиваємо з проточною водою, від’єднуємо голову. Біля тіла прибираємо ніжки і оболонку, залишаючи останнє кільце і хвіст. Видаляємо нутрощі.
У миску викладаємо борошно, додаємо сіль, лимонний сік і заливаємо газовану воду. Дуже добре перемішуємо. Кляр для креветок готовий.
Підготовлені креветки опускаємо в кляр і відправляємо відразу в гарячу олію. Обсмажуємо креветки з усіх боків.
Подаємо креветки в клярі як закуску або як основне блюдо з овочами. Приємного апетиту!