Дорада з овочами


Відмінний рецепт приготування ароматної риби Дорада з картоплею, цибулею, солодким перцем і помідорами.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — дорада

  • 300 гр.

    — картопля

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — перець (солодкий)

  • 2 шт.

    — помідори

  • 3 зубчики

    — часник

  • 3 шт.

    — лавровий лист

  • 2 скибочки

    — лимон

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Рибу дорада очищаємо, видаляємо нутрощі і промиваємо. Робимо кілька надрізів ножем на тушках і натираємо рибку маслом, сіллю, перцем і викладаємо в черевце по скибочці лимона і лавровим листом.

    Картоплю до шкірці дуже добре промиваємо, розрізаємо навпіл і відварюємо до напівготовності. Напівготовий картопля збризкуємо малому і викладаємо у форму.


    Цибулю нарізаємо півкільцями, очищений перець – невеликими шматочками, помідори – скибочками. У маслі обсмажуємо підготовлені шматочки перцю, цибулю і лавровий лист.


    Додаємо підготовлені скибочки помідора, солимо і перчимо. Обсмажуємо суміш 3-4 хвилини.


    На картоплю викладаємо рибу дорада і неочищений часник.


    Готову ароматну суміш з овочів рівномірно розподіляємо на тушки риби.


    Запікаємо ароматну рибку в духовці при 190 градусах близько 40 хвилин.

    Готову гарячу рибу дорада з ароматними овочами викладаємо на тарілки і подаємо. Приємного апетиту!