Відмінний рецепт приготування ароматної риби Дорада з картоплею, цибулею, солодким перцем і помідорами.
Інгредієнти
-
2 шт.
— дорада
-
300 гр.
— картопля
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 шт.
— перець (солодкий)
-
2 шт.
— помідори
-
3 зубчики
— часник
-
3 шт.
— лавровий лист
-
2 скибочки
— лимон
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Рибу дорада очищаємо, видаляємо нутрощі і промиваємо. Робимо кілька надрізів ножем на тушках і натираємо рибку маслом, сіллю, перцем і викладаємо в черевце по скибочці лимона і лавровим листом.
Картоплю до шкірці дуже добре промиваємо, розрізаємо навпіл і відварюємо до напівготовності. Напівготовий картопля збризкуємо малому і викладаємо у форму.
Цибулю нарізаємо півкільцями, очищений перець – невеликими шматочками, помідори – скибочками. У маслі обсмажуємо підготовлені шматочки перцю, цибулю і лавровий лист.
Додаємо підготовлені скибочки помідора, солимо і перчимо. Обсмажуємо суміш 3-4 хвилини.
На картоплю викладаємо рибу дорада і неочищений часник.
Готову ароматну суміш з овочів рівномірно розподіляємо на тушки риби.
Запікаємо ароматну рибку в духовці при 190 градусах близько 40 хвилин.
Готову гарячу рибу дорада з ароматними овочами викладаємо на тарілки і подаємо. Приємного апетиту!