Котлети з тунця з насінням


Швидкий рецепт ароматних рибних котлет з консервованого тунця, обсмажених овочів (морква, цибуля) з додаванням насіння гарбуза, соняшнику і кунжуту.

Інгредієнти

  • 2 банки

    — тунець (консерви)

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 ст. л.

    — насіння (гарбуза, соняшнику і кунжут)

  • 2 ст. л.

    — борошно (кукурудзяна або пшенична)

  • 5 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Очищену моркву крупно натираємо, цибулю дрібно нарізаємо, насіння гарбуза трохи подрібнюємо ножем (перемішуємо з насінням гарбуза і кунжуту). Моркву з цибулею обсмажуємо до м’якості на олії (1 ст. л.).


    Тунець відкриваємо і відправляємо в друшляк, щоб злити рідину. У миску викладаємо обсмажені овочі, борошно, насіння, тунець, яйця, сіль і перець. За бажанням у фарш з тунця можна додати подрібнену зелень (кріп, петрушку).


    Перемішуємо заготовку для рибних котлет виделкою. Змочуємо Руки у воді і формуємо з підготовленого рибного фаршу невеликі котлетки (8 шт).

    Рибні котлети обсмажуємо в маслі (4 ст. л.) з 2-х сторін до красивої коричневої скоринки.
    Подаємо ароматні котлети з тунця з улюбленим гарніром і салатом. Приємного апетиту!