Швидкий рецепт ароматних рибних котлет з консервованого тунця, обсмажених овочів (морква, цибуля) з додаванням насіння гарбуза, соняшнику і кунжуту.
Інгредієнти
-
2 банки
— тунець (консерви)
-
2 шт.
— куряче яйце
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 ст. л.
— насіння (гарбуза, соняшнику і кунжут)
-
2 ст. л.
— борошно (кукурудзяна або пшенична)
-
5 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Очищену моркву крупно натираємо, цибулю дрібно нарізаємо, насіння гарбуза трохи подрібнюємо ножем (перемішуємо з насінням гарбуза і кунжуту). Моркву з цибулею обсмажуємо до м’якості на олії (1 ст. л.).
Тунець відкриваємо і відправляємо в друшляк, щоб злити рідину. У миску викладаємо обсмажені овочі, борошно, насіння, тунець, яйця, сіль і перець. За бажанням у фарш з тунця можна додати подрібнену зелень (кріп, петрушку).
Перемішуємо заготовку для рибних котлет виделкою. Змочуємо Руки у воді і формуємо з підготовленого рибного фаршу невеликі котлетки (8 шт).
Рибні котлети обсмажуємо в маслі (4 ст. л.) з 2-х сторін до красивої коричневої скоринки.
Подаємо ароматні котлети з тунця з улюбленим гарніром і салатом. Приємного апетиту!