Простий рецепт приготування ароматної тріски, смаженої в клярі з шматочками смаженого перцю.
Інгредієнти
-
300 гр.
— тріска (філе)
-
3 ст. л.
— мука
-
3 ст. л.
— молоко
-
1 шт.
— куряче яйце
-
1 шт.
— перець (червоний солодкий)
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
У мисці збиваємо вінчиком молоко з борошном без грудочок. Додаємо в суміш яйце, щіпку солі і добре перемішуємо вінчиком.
Філе тріски (або іншої риби) нарізаємо на смужки і порціями викладаємо в підготовлений кляр.
Після кляру рибку відправляємо відразу у велику кількість гарячого масла на середньому вогні.
Обсмажуємо шматочки тріски до золотистого кольору.
В іншій сковороді обсмажуємо підготовлений очищений і порізаний на скибочки перець. Смажимо перець 2-3 хвилини і солимо.
На тарілку викладаємо готову ароматну тріску в клярі, зверху красиво викладаємо скибочки смаженого перцю і подаємо. Приємного апетиту!